MyFeed Personalized Content
Εγκυμοσύνη (Συμπτώματα και όχι μόνο…)
Βραδινό
Συνταγή
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βελουτέ με σπανάκι και μαλακό κατσικίσιο τυρί

4
Κανονική
30 λεπτά
Συστατικά
  • 130 g τρυφερά φύλλα σπανακιού
  • 2 μικρές πατάτες (περίπου 200 g)
  • 1 κύβος ζωμού κότας MAGGI
  • 1 κρεμμύδι
  • 800 ml νερό
  • 100 g φρέσκο κατσικίσιο τυρί
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
Βήμα - βήμα
  • 30 λεπτά
    Μαγείρεμα
  • 30 λεπτά
    Συνολικός χρόνος
  • Βήμα 1

    Αφού πλύνεις καλά, καθάρισε και κόψε σε κυβάκια  τις πατάτες.  Ψιλοκόψε το κρεμμυδάκι και σόταρε το σε σιγανή φωτιά για 3 λεπτά. Πρόσθεσε το σπανάκι ανακατεύοντας συνεχώς για 2 λεπτά και στη συνέχεια τις πατάτες. Πρόσθεσε πιπέρι!

  • Βήμα 2

    Μαγείρεψε  μέχρι να αρχίσει να βράζει για 15 λεπτά, με κλειστή την κατσαρόλα. Κόψε το κατσικίσιο τυρί σε μικρά κομματάκια και βάλε το στην κατσαρόλα. Χτύπησε με το μίξερ ή τη ράβδο το περιεχόμενο της κατσαρόλας  κι αν χρειαστεί βάλε λίγο αλάτι ή πιπέρι!

  • Βήμα 3

    Άδειασε  το μείγμα σε ποτήρια ή κούπες. Τοποθέτησε  από πάνω ένα κομμάτι κατσικίσιου τυριού σε μέγεθος φουντουκιού και καλή σου όρεξη!

  • Πρόταση σερβιρίσματος

    Πρόσθεσε πάνω  από τη βελουτέ σούπα σου, νόστιμα καβουρντισμένα αμύγδαλα.