Καραμελωμένο χοιρινό στο γουόκ με πιπεριές, μέλι και κόλιανδρο
Συστατικά
- 1 φιλέτο μινιόν
- 3 κουταλιές της σούπας MAGGI νοστιμιά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσο
- 1 κρεμμύδι
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 3 κλωνάρια φρέσκου κόλιανδρου
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
- Πιπέρι
Βήμα - βήμα
-
Βήμα 1
Ετοίμασε τα λαχανικά.
-
Βήμα 2
Πλύνε τα καλά, κόψε το πράσο σε λεπτά μπαστουνάκια, ψιλόκοψε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες και μετά κάθε λωρίδα στη μέση.
-
Βήμα 3
Κόψε το φιλέτο σε λωρίδες και τσιγάρισέ το με το λάδι για 3 λεπτά σε ένα καυτό γουόκ.
-
Βήμα 4
Πρόσθεσε τα λαχανικά.
-
Βήμα 5
Τσιγάρισε τα για τρία λεπτά, πρόσθεσε τη Maggi νοστιμιά και άφησε τα να μαγειρευτούν για 2 λεπτά.
-
Βήμα 6
Πρόσθεσε το μέλι και ανακάτεψε καλά.
-
Βήμα 7
Πριν σερβίρεις, πρόσθεσε τον κόλιανδρο.
-
Πρόταση σερβιρίσματος
Για να δώσεις λίγο χρώμα στο πιάτο, μπορείς να προσθέσεις και μία πράσινη πιπέρια, κομμένη με τον ίδιο τρόπο όπως η κόκκινη πιπεριά.
*Το μέλι δεν πρέπει να εισάγεται πριν από την ηλικία των 12 μηνών, εκτός εάν οι σπόροι του Clostridium botulinum έχουν αδρανοποιηθεί με κατάλληλη επεξεργασία υψηλής πίεσης και υψηλής θερμοκρασίας, όπως χρησιμοποιείται στη βιομηχανία.